Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Bel Olid

paraules, paraules, paraules

Ens trobem als llibres!

Frederica

Aquest vídeo encara s'està processant

A contrapel

Aquest vídeo encara s'està processant

El consentiment

Aquest vídeo encara s'està processant
Amigues,

Els meus darrers mesos a l'Aixeta han sigut un desastre. No he ofert tots els continguts que us havia promès, no he trobat la manera de sortir-me'n. Així que crec que el més honest és tancar el compte i donar-vos les gràcies pel suport d'aquests mesos.

Me'n vaig, això sí, "por todo lo alto". Us deixo una recomanació i dos vídeos molt especials: els avançaments de les dues novetats que trec el mes que ve. Un, d'infantil, escrit amb Pol Galofre, és Les aventures extrabombàstiques de la Frederica Bladuliqui (i els perversos ximplumstinflins). Al vídeo us en llegeixo el primer capítol, i si voleu veure'n les il·lustracions meravelloses que ha fet la Mariam Ben Arab, aneu aquí: https://animallibres.cat/tl_files/pdfs/fragments/9788417599836_FR.pdf

L'altre és un fragment d'un llibre de divulgació per a adults, que es diu A contrapel, o per què sortir del cercle de depilació, submissió i autoodi. Sortirà en català, castellà i gallec i estic eufòrica.

Finalment, la recomanació és de la novel·la autobiogràfica de Vanessa Springora, que és fantàstica.

Milions de gràcies per fer-me costat tan explícitament durant aquests mesos, i ens veiem pels llibres!

Bel

ps: no sé gaire com funciona això de tancar el compte, així que m'esperaré uns dies perquè pugueu gaudir de tot això.


Bel Olid
06 Octubre 2020